Bergshotellet

Aktiva konferenser endast 3 timmar från Stockholm!

Konferens mitt i äventyret

Hos oss är valmöjligheterna lika vidsträckta som bergen och vi ser till att skapa den perfekta konferensen eller eventet för er! Vi finns på Öjebergets sydsida. Mitt i pisten för skidåkning eller cykling. 800 meter från den mysiga byn, en kilometer från tågstationen och några meter från Järvzoo. 1,5 timme från Gävle, knappt 2 timmar från Sundsvall och 3 timmar från Stockholm.

Hotellet har 52 rymliga och funktionella rum (mellan 19–33 kvm) med totalt 240 bäddar, fyra konferensrum för upp till 100 personer och restaurang med cirka 200 sittplatser. Hotellet är beläget mitt i Järvsöbacken med Järvsö Bergscykel Park precis intill och är det ultimata hotellet för konferensen som söker äventyret i form av skidåkning, cross country eller downhillcykling. Självklart finns det även möjlighet till lugnare aktiviteter som vandring. paddling och yoga.

Välkommen till en aktiv konferens på Bergshotellet!

Mat och dryck för alla tillfällen

Vi erbjuder lunchbuffé, á la cartemeny, stenugnsbakad pizzabuffé och vår härliga glassbuffé med egentillverkad glass. Glöm inte bort att du alltid kan njuta av något gott och svalkande ute på vår stora härliga terrass.

Ski-in ski-out på Bergshotellet

Endast tre timmar från Stockholm och en kvarts promenad från järnvägsstationen tornar Järvsöbacken upp sig. Med sina 20 pister, åtta liftar (varav en sexstols expresslift) och en riktigt vass snowpark är Järvsöbacken perfekt för alla. Här finns allt från mycket lätta, gröna backar, till tuffa svarta pister.

Hotellet ligger mitt i backen så mer ski-in ski-out kan det inte bli!