Bergendal

Stockholms vita pärla

Stockholms vita pärla

Bergendal mötesanläggning är belägen vid Edsviken i Sollentuna med bara 20 minuter till både Arlanda och Stockholm City. Bergendal ligger på historisk mark där lämningarna utmed Edsviken vittnar om hur vikingarna levt och färdats i området. En plats som fått växa tillsammans med naturen i en vacker herrgårdsmiljö i sällskap med modern arkitektur. De erbjuder rum i både klassisk herrgårdsmiljö eller modernt inredda rum med utsikt över vattnet eller herrgårdsparken.

Personalen är serviceinriktad och erfaren i att kombinationen av nytt och gammalt ger unika upplevelser just för er. De arbetar med ett kvalificerat hållbarhetstänk samt har miljömärkning. Fri parkering, wifi, tillträde till relaxavdelning samt gym ingår alltid.

Miljöcertifieringar

Klimatpositivt fokus

Även i köket arbetar Bergendal efter ett klimatpositivt fokus då både människa och miljö är viktig för dem. Bergendals mat är alltid lagad från grunden i deras eget kök av deras erfarna kockar. De arbetar gärna efter vad aktuell säsong har att erbjuda och maten är till stor del ekologiskt anpassad. Till god mat tillhör även god dryck. Deras nära samarbete med sommelierer ger er möjlighet att välja från ett genomtänkt sortiment av dryck.

Varmt välkommen att boka Bergendal – den vita pärlan i Edsviken!