Äventyrens Ö

Lyx av ett annat slag – Så nära men ändå så långt borta

För alla som söker en annorlunda mötesmiljö

Äventyrens Ö startades för alla er som söker lite annorlunda mötesmiljöer. Och för er som har en ambition att skapa goda arbetsklimat. För er som har förstått att medarbetare som trivs och mår bra på jobbet också genererar bättre resultat.
Efter att ha arbetat på ”vanliga” konferensanläggningar och med megastora Kick Off och events under många år ville vi något annorlunda. Något nytt. Så kom Äventyrens Ö till.
Vi ville skapa en miljö som öppnade upp för nya kommunikationsvägar. Där roller och mönster sattes ur spel. Där fasaderna sänks och där man kunde vara sig själv och mötas som den man är. Inte som VAD man är. Det har vi tusentals bevis för att vi faktiskt har lyckats med.
Vi är mycket mer än bara en konferensanläggning. Här är några områden där vår kompetens och vårt utbud verkligen kommer att hjälpa er till ett fantastiskt minne.
RÄTT AKTIVITET FÖR DIN KICK OFF
Vi arbetar med lek – och vi arbetar med allvar.
Med ett så stort utbud av aktiviteter som vi erbjuder kan man behöva hjälp att välja rätt.  Vi är experter på just det – att matcha behov så att din kick off blir exakt så kul, avslappnande, utvecklande eller äventyrlig som ni tänkt er.
GRUPPCOACHING
Det många andra kallar teambuilding är hos oss gruppcoaching. Vi har som beteendevetare mer 20 års erfarenhet av att utveckla grupper och skapa goda arbetsklimat. Med specialistkompetens på gruppdynamik, ledarskap, feedback skapar vi program som ger långsiktiga beteendeförändringar.
MILJÖN
Innan vi startade Äventyrens Ö arbetade vi som anställda på andras anläggningar. Vi tog det bästa, la till det som saknades och utvecklade ön till en fullständigt unik och mötesplats.
Att vi har en egen ö ställer höga krav på långsiktig hållbarhet. Vi brinner för miljön och har ett unikt kretsloppssystem där du som gäst är väldigt delaktig.
LEDARSKAPSUTVECKLING
Vi har i många år skräddarsytt ledarskapsutveckling åt kunder som Handelsbanken, TV4 och Skanska. Några av dem har också mätt effekten efteråt och utvärderingar visar på fantastiska och långsiktiga resultat när cheferna kommer tillbaks!

Konsten att göra succé

Hos oss har du alla möjligheter att, med vår hjälp, hitta rätt nivå som passar alla. Oavsett om ni bara har ett par timmar för annat än konfererande, eller flera dagar.
Aktiviteterna kan förstärka och hjälpa er uppnå målet med konferensen. Eller bara tillföra lite energi när den behövs som bäst.
Vi har också många tips om hur ni bäst kan använda naturen för att skapa engagemang och delaktighet. Till miljötänket på ön ingår också vegetarisk mat som vi gärna serverar. Men naturligtvis finns det också kött, fisk och fågel. Lite Bar-B-Q buffé i solnedgången vid vattnet är ju aldrig fel!

Äventyrligt eller traditionellt boende?

På ön sover de flesta runt lägerleden i våra stora kåtor.
För er som inte känner er så äventyrliga finns 40 bäddar inomhus i Sommarhemmet och skärgårdsstugor. Allt är nyrenoverat och pietetsfullt bevarad charm.
Eftersom grupper som kommer till oss ofta vill något mer än bara konferera, så delar man ofta rum med varandra. Att tighta ihop gänget innebär så mycket mer än att göra en kul övning någon timma. Därför är vår starka rekommendation att ni verkligen hänger med på att tänka utanför boxen när ni kommer till oss. Att dela rum med någon på konferensen är en sådan sak.

Aktiva konferenser

På Äventyrens Ö kan ni ha After Work i våra 30 hängmattor med utsikt över solnedgången. Chill musik och cava till det?
Ni kan börja morgonen med yoga, köra ett hårt cirekelträningspass i Stockholms största utegym. Gå höghöjdsbanan, åka Zipline över viken, tävla med (och mot) kollegorna i roliga gruppaktiviteter på teman som samarbete, vatten (blött!), IQ, Äventyr och mycket annat. Runt hela ön finns massor av långgrunda sandstränder och vikar med varmt vatten långt in i september.