Ästad Vingård

En annan del av Halland

Konferens, spa, restaurang, hotell och vingård. Mitt i Halland.

På Ästad Vingård odlar vi druvor och gör vårt eget vin. Främst fokuserar vi på mousserande viner, där varje årgång får sin egen unika profil beroende på hur växtåret och klimatet har sett ut. Men vi gör även stilla vita viner och andra spännande projekt med halländsk koppling.
Här på gården finns även toppmoderna konferenslokaler för små och stora sällskap. Er konferensvärd dukar fram fika och hjälper er att komma iordning. Efter konferensen kan ni koppla av i vårt spa, gå en guidad vingårdsvandring eller träna i naturreservatet Åkulla Bokskogar.
Frukost, lunch, brunch och middag serveras på restaurang Logen, med lantligt inspirerade rätter utvalda efter vad som är i säsong. Är du extra intresserad av mat och smaker finns restaurang ÄNG, med en levande avsmakningsmeny från det halländska skafferiet.
Ästad Vingård har flera hotellbyggnader med rum och sviter upp till högsta standard. I hotell Stenbackagården bor du granne med Sinnenas Spa, och skulle det inte räcka med de olika bastumiljöerna i spat har du en alldeles egen bastu på rummet där du kan koppla av efter middagen.

Miljöcertifieringar