Aspenäs Herrgård

En modern konferensanläggning med historiska anor.

Konferens i herrgårdsmiljö nära Göteborg

Aspenäs Herrgård ligger lugnt och avskilt med en vacker sjöutsikt över Aspen, samtidigt är det inte mer än 20 minuter till centrala Göteborg och mindre än en timma från Borås.

Våra hjärtan slår för mötet mellan människor. Här finns utrymme för både mindre möten och stora konferenser upp till 240 deltagare. Oavsett vilken typ av möte ni planerar, så möter vi era olika mötesbehov och förväntningar med samma personliga service och målsättning att skapa de bästa förutsättningarna för ett lyckat möte.

I våra vackra miljöer finns 12 konferenslokaler och 21 grupprum. Här finns också bar, vinkällare, matsal, egen brygga och tusentals kvadrat trädgård för spontana samtal, utomhusaktiviteter och natursköna promenader.

I herrgårdens matsal serveras hemlagad frukost, lunchbuffé och supé, med en storslagen utsikt över Aspens vatten. I byggnaderna runt omkring herrgården finns 112 hemtrevliga hotellrum för övernattande gäster.

TRYGGA MÖTEN

De allra flesta av oss föredrar fysiska möten framför digitala möten och längtar efter att träffas. Vi gör vårt yttersta för arrangera trygga möten och konferenser genom att erbjuda:

– Flera åtgärder för att minska smittspridning såsom anpassad möblering i konferenslokalen, tallriksserverad mat och utökade städrutiner.
– Möjlighet till avskildhet i ett eget konferenshus där ni håller era möten och kan bo över.
– Natursköna miljöer väl lämpade för utomhusaktiviteter med social distansering.
– Kostnadsfri digital mötesteknik där deltagare kan delta digitalt.
– Generösa avbokningsvillkor.
– Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi följer även Visitas, branschorganisationen för den svenska besöksnäringen, åtgärder mot smittspridning på konferenser.
Fråga oss gärna om du har några speciella önskemål, funderingar eller krav inför er bokning.

Varmt välkommen till oss på Aspenäs Herrgård, en modern konferensanläggning med historiska anor.

Miljöcertifieringar