Almåsa Havshotell

Naturskönt vid Hårsfjärdens strand, 30 minuter från Stockholm city

Ta det med en nypa havsluft

Bara var som du är, det blir enklast så.
Låt dig omfamnas av skärgårdslandskapet och andas in den friska havsluften. Få sol på näsan och sand mellan tårna. Njut av ö-märkta råvaror och havsnära rätter. Ladda med ny energi och fatta kloka beslut. Ta det med en nypa havssalt och var som du är – det blir enklast så!

Konferens nära Stockholm – hela havet i ett möte.
Konferenser hos oss är alltid lite saltstänkta vilket gör underverk för kreativiteten. Dessutom är havsluften ovanligt lätt att andas och kaffet serveras alltid med hembakat och fri skärgårdsutsikt. Ett riktigt guldläge för att ta sig an nya utmaningar, fatta bra beslut och navigera mot nya mål.

Svartkrogen –  Sinnenas gastronomiska eldorado sedan 2006.
Vår svartkrog kräver mod. Här serveras mat, dryck och underhållning i beckmörker. En upplevelse olik alla andra och som ger sanningar du inte kan få någon annanstans. När ett sinne försvagas skärps alla de andra. Dofter och smaker blir starkare och när du inte kan möta din bordsgrannes blick går samtalen hjärta till hjärta. Låt smaklökarna vakna till liv i mörkret och upplev en helt ny bild av dig själv och ditt middagssällskap. Välkommen till Svartkrogen. Välkommen till en annan värld!

Miljöcertifieringar