1909 Sigtuna Stadshotell

En designad klassiker, njut av miljö och tradition i Sigtuna stad!

På 1909 Sigtuna Stadshotell tar vi hand om ditt möte

Som en välslipad juvel vid Mälarens strand ligger 1909 Sigtuna Stadshotell lika vackert som när hotellet uppfördes 1909. Med sin fantastiska placering kombinerar hotellet exklusivitet, design och historisk charm med att vara Svanenmärkta. Detta unika lilla femstjärniga hotellet är idag ett designhotell i 30-50 tal i modern tappning med skandinavisk formgivning och ligger strategiskt beläget på stora gatan mitt i centrala Sigtuna, endast 15 minuter från Arlanda, 40 minuter från Stockholm City och Uppsala. Hotellet är en populär mötesplats för såväl nationella som internationella möten och konferenser och går även att boka “exclusive”, hela hotellet till ett fast paketpris. Hotellets prisbelönta kök och välrenommerade restaurang utsågs 2015 till Upplands bästa krog av White Guide och har även belönats av DI:s och DN:s hotelltopp med högsta poäng flera år i rad.

På 1909 Sigtuna Stadshotell hjälper vi dig att planera ditt möte och du får en personlig konferenskoordinator som assisterar dig under hela vistelsen.

Hos oss väljer du om du vill checka in tidigt eller sent, justera ditt möte in i det sista – inget önskemål är för stort – eller för litet för oss.

Vi har mötesrum för både lite mindre möten och lite större grupper, alla rum är ljusa och har den teknik och utrustning du behöver.

Miljöcertifieringar

Svenska Mötens miljöcertifiering